2018 – Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet - Gangnam

2018 – Bevæg dig for livet

2018 – Bevæg dig for livet 640 427 Helle

Bevæg dig for livet!

Bevæg dig for livet – er DIF (Danmarks Idrætsforbund) og DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) store fælles satsning, der sættes igang i august 2018.

Men hvad betyder “Bevæg dig for livet”?

Det betyder ganske enkelt, at motion er sundt og at du med al sandsynlighed får et bedre liv! – Med andre ord, så er motion godt for dit helbred. Du får bedre bevægelighed, du kommer i bedre form og det gør dig glad.

Melder du dig samtidig ind i en idrætsforening eller en sportsklub, bliver du også en del af et fællesskab! Du får venner og du får en masse gode oplevelser ?

Bevæg dig for livet

DGI og DIF’s kampagne går ud på at sætte Danmark i bevægelse

Vi ved alle sammen helt inde i maven, at motion er sundt og godt for os. Så hvorfor ikke gøre noget ved det med det samme? Vær med i “Bevæg dig for livet”. Du skal bare følge disse 3 punkter.

  1. Tænk – Hvilken sport kunne du godt tænke dig at dyrke?
  2. Søg – På Internettet skriver du sportsgrenen og byen du gerne vil dyrke motion i. Fx. “Taekwondo i Lyngby”
  3. Tag kontakt – Gå ind på den klubs hjemmeside, du gerne vil prøve din idræt i. Find fanen “kontakt” og skriv til dem.

De fleste klubber svare tilbage inden for et par dage om hvornår du kan prøve sporten i deres klub. Og så er det bare at gå igang.

“Bevæg dig for livet” – er en invitation til fællesskab og motion.

På vores forside (til højre under sponsorer), finder du symbolet “Bevæg dig for livet”. Tryk på logo’et. Så kommer du lige hen til hjemmesiden om kampagnen. På siden finder du bl.a. information om en masse forskellige sportsgrene. Er du allerede på den rigtige hjemmeside? – Dvs. du kunne godt tænke dig at prøve taekwondo? – Så klikker du bare her på kontakt og tager fat i os. Vi hjælper dig meget gerne igang med taekwondo.