2018 – Prisuddeling i Lyngby-Taarbæk kommune

Prisuddeling i Lyngby-Taarbaek kommune

2018 – Prisuddeling i Lyngby-Taarbæk kommune

2018 – Prisuddeling i Lyngby-Taarbæk kommune 640 480 Helle

Spektakulær opvisning – til Prisuddeling i Lyngby-Taarbæk kommune.

Sådan lyder ordene om Gangnam Sportstaekwondo’s opvisning.

Vors 3 ungdomstrænere Emma Kayerød-Rasmussen, Christian Noes-Rasmussen og Eva Sandersen havde sat en ikke mindre end fantastisk opvisning sammen til prisuddeling i Lyngby-Taarbæk kommune, for at vise, hvad Taekwondo kan være.

Til opvisningen deltog udøvere fra børne & ungdomsholdene samt udøvere fra vores elite. Cheftræner Bodo Von Münchow stod klar til at modtage spark. Og så holdt han brættet for vores yngste udøver på kun 5 år. På billedet fra artiklen i det Grønne område ses Rie Friberg Lund og Katharina Von Münchow i aktion.

I løbet af opvisningen kunne publikum stifte bekendskab med hele taekwondo repertoiret. Gangnams udøvere viste bl.a. traditionel poomsae. Her kunne publikum se eksempler på individuel og team udførsler. Begge dele blev udført af både børn og ungdom. Eva viste sit flotte freestyle program. Og Mominah styrede på bedste vis de unge kæmpere.

På banen havde vi også Emma og Christian der viste Hanbon (Aftalt 1-skridts kamp) til stor fornøjelse for publikum. Eva og Christian fulgte efter med gennembrydninger. Her stod den ikke kun på brædder… Den stod også på flækkede æbler der fløj gennem luften.

Emma havde sat musik til hele arrangementet, som Det Grønne Område beskrev som en spektakulær opvisning. Se videoen, som Det Grønne Område har lavet om opvisningen til Prisuddeling i Lyngby-Taarbæk kommune – Klik her

Hvis du skulle have fået lyst til at prøve kræfter med taekwondo… Er du meget velkommen til en prøvetime. Kontakt os her.