2018 – Selvforsvar og flækkede brædder!

Selvforsvar Gangnam Sportstaekwondo Lyngby

2018 – Selvforsvar og flækkede brædder!

2018 – Selvforsvar og flækkede brædder! 320 240 Helle

Er du til selvforsvar? – Vil du flække brædder?

Girl Troopers prøver selvforsvar og flækker samtidig lige et par brædder ?

Vi har haft besøg af Girl Troopers. Tre seje tøser der tester sportsgrene. Og så reklamere de for Samsung.

Først en mail… og så et telefonopkald… “Vi skal bruge 5 sportsgrene og noget girl power. Vi tænker, at Taekwondo lige er sagen…  Har I et par seje piger, der kan vise os, hvad taekwondo går ud på?”

Og svaret er JA! For er der noget vi har i Gangnam, så er det seje piger ?

Til denne optagelse er det de seje piger over 15 år vi har brug for. To af vores Gangnam piger er 4. Dan, så det bliver dem vi sætter til at instruere vores Girl Troopers. Emma og Eva lægger et program med selvforsvar, spark og ikke mindst gennembrydning.

Girl Troopers tropper op i Gangnam

3 modige piger, et kamerahold fra SPlay TV og vores nye sportskonsulent i DTaF Kasper Bolmgren begiver sig ned i kælderen til Gangnams lokaler på Virumvej. Emma, Eva, vores cheftræner Bodo og formand Helle tager i mod… Nu skal de 3 Girl Troopers stifte bekendskab med Taekwondo.

Emma og Eva har lavet et super program der giver de 3 Gril Troopers sved på panden, høj puls og ikke mindst selvtillid. Alle 3 piger får taget mod til sig og flækker brædder. Først de tynde… og så de tykke! Super godt gået ?

Total sej video!

Hvis du vil se den video SPlay.tv optog med de 3 Girl Troopers og vores 2 seje 4. Dan tøser Emma og Eva, så kig med her: