2018 – US Open i Las Vegas

US Open i taekwondo 2018

2018 – US Open i Las Vegas

2018 – US Open i Las Vegas 241 272 Helle

Dobbelt guld til Eva til US Open i taekwondo

Eva forsvarede sin US Open titel fra 2017

Ved dette års US Open i taekwondo i Las Vegas var Gangnam Sportstaekwondo repræsenteret af Eva Sandersen, og som guldvinder af US Open i 2017, var der store forventninger til hende. Cheftræner Bodo von Münchow var fulgt med som coach for at hjælpe Eva med at gentage succesen fra året før.

Evas hovedisciplin Junior Individuelt blev afholdt på 1. dagen.

På stævnets første dag stillede Eva op i sin hoveddisciplin, junior individuelt. Selvom Atlanten var krydset og konkurrencen var hård, var der ikke nogen, der kunne hamle op med Eva i styrke, balance og smidighed. Klubbens cheftræner Bodo Von Münchow var godt tilfreds med Evas tekniske niveau og vilje. Hun styrede samtlige 8 runder og sikrede en suveræn guldmedalje for andet år i træk.

På anden dagen sikrede Eva sig endnu en guldmedalje

På stævnets anden dag stillede Eva op i individuel freestyle U17 og i junior team sammen med to piger fra USA. Desværre kørte de to grupper samtidig, så Eva blev flyttet ned som sidst startende i freestyle. I første runde i team havde Evas hold trukket det stærkeste af de øvrige teams i konkurrencen – og stillingen var meget tæt. Men Evas hold tog runden hjem med deres renere teknik og flottere stil. Det næste hold som stod for tur, var et meget dynamisk og temperamentsfuldt hold fra Mexico. Her vandt det dansk-amerikanske team på deres mere stilrene teknik. I finalen var der ingen tvivl om, hvem der var bedst. Det blev en sikker sejr og guld i team til Eva og hendes amerikanske makkere Ester Jo og Rachel Lee Bae.

Bronze i freestyle

Team konkurrencen sluttede lige i tide til, at Eva skulle på banen i freestyle semifinalen. Den kørte fint og førte til en foreløbig førsteplads. I finalen gik det ikke helt som det skulle. På trods af, at Eva opgraderede sin sværhedsgrad og lavede en flot performance, måtte hun nøjes med en bronzemedalje.

Alt i alt blev US Open en stor success for Eva og cheftræner Bodo Von Münchow.